Slik trenger det ikke være. Erstatt sukkeret i dessertene og søtsakene med Finesse bakesukker, så kan du unne deg litt ekstra, uten at det vises på vekta.
Finesse sukkererstatning er velegnet til de fleste desserter, bakst og søtsaker og inneholder 80 prosent færre kalorier enn tilsvarende mengde sukker og har en GI på 1.
Siden Finesse er dobbelt så søt som sukker, skal den brukes i halv menge som erstatning for vanlig sukker. 100 g sukker erstattes med 50 g Finesse. Vær obs på at steketiden ofte må reduseres litt, så følg med.
Bruk Finesse i desserter, bakverk, sauser, konfekt og andre søtsaker og desserter
Du kan for eksempel fint bruke finesse i stedet for vanlig sukker i riskremen og den røde sausen, eller når du lager iskrem, piska krem, sjokoladekake, myke karameller osv. Men den egner seg ikke like godt til småkaker som skal være sprø, eller til å lage knekk med, da den ikke virker til å ha disse egenskapene.